ProfCore - winnaars

Bedankt voor uw aanmelding!

U zult vanaf heden onze nieuwsbrief ontvangen.

Profcore
Telefoon+31 (0)88 478 77 77
Winnaars

Winnaars

Technisch talent is van cruciaal belang voor de toekomst van de Nederlandse industrie. Om aan de toekomstige vraag te kunnen voldoen zijn nieuwe procesoperators keihard nodig. Onderstaand het verhaal achter de drie winnaars die tijdens de Procesoperator van het Jaar verkiezing, zijn verkozen tot meest talentvolle, gezelligste en ijverigste procesoperator van het jaar. 

 

 

 

Roel Tullemans: meest talentvolle procesoperator van het jaar

 

Roel is 27 jaar en werkt sinds vier jaar als procesoperator bij Fibrant, gelegen op de Chemelot Campus in Geleen. Roel is procesoperator HSO en momenteel werkzaam als buitenoperator in de chemische fabriek. ''Ik probeer alles zo snel mogelijk, maar wel zo goed mogelijk aan te leren.'' zegt Roel.
Hij wordt door zijn collega’s omschreven als een hardwerkende en talentvolle collega die nieuwsgierig en ijverig is.

 

Bekijk hier hoe we de eerste winnaar, Roel, verraste op zijn werkplek Fibrant. 

 

 

 

 

 

Monique op den Camp: meest gezellige procesoperator van het jaar.


Monique op den Camp is 50 jaar en werkt parttime als allround operator bij DSM Stanyl. Monique is in dienst bij ProfCore en is een voorbeeld voor vrouwen in de techniek. Haar dagelijkse werkzaamheden zijn het lossen van vrachtwagens die bigbags adipinizuur brengen. Daarna hangt zij deze bigbags, met behulp van een takel, boven de losinstallatie. Monique wordt op haar werkplek gezien als een gewaardeerde collega, die een stapje extra zet en voor haar collega’s klaarstaat. Monique geeft aan dat er veel voordelen zijn als je werkt in de procestechniek. ‘’Het is afwisselend werk, waarbij er veel doorgroeimogelijkheden zijn en je ook veel vrije tijd hebt.’’

 

Bekijk hier de video waar Monique met de titel wordt verrast op haar werkplek: 

 

 

 

 

 

Jan Been: Meest ijverige procesoperator van het jaar.

 

Jan Been is 57 jaar en werkzaam bij Arlanxeo. Jan werkt 30 jaar bij ProfCore en is in deze periode bij verschillende opdrachtgevers aan de slag gegaan. Daarnaast heeft hij verschillende opleidingen en cursussen gevolgd. Nu werkt hij als Heftruckchauffeur bij Arlanxeo. Hier zorgt Jan met zijn collega’s dat de moderniek en boxenmaking blijft lopen. Jan is een echte ambassadeur en zet zich met hart en ziel in voor zijn collega’s en de procestechniek. Naast meest ijverige operator van het jaar is Jan genomineerd voor de SHE Award bij Arlanxeo en is sinds jaar en dag trotse medewerker en ambassadeur van ProfCore.

 

Bekijk hier de video waar Jan wordt uitgeroepen tot meest ijverige procesoperator van het jaar

 

 

Wat doet een procesoperator?

De procesoperator is de mens achter de machine! Een operator is verantwoordelijk voor het beheersen en controleren van een productieproces, een gestroomlijnt proces is het doel. Daarbij heeft een operator een of meerdere machines / productielijnen in een fabriek onder zijn/haar hoede.

 

Om te zorgen dat het gehele productieproces gestroomlijnd verloopt, dient een operator op de hoogte te zijn van alle ins en outs van de machines, zodat waar nodig instellingen aangepast kunnen worden. Ook moeten machines en de eindproducten regelmatig door een operator gecontroleerd worden om te zorgen dat de gewenste kwaliteit en aantallen worden geleverd.

 

Procesoperators zijn in de meeste gevallen werkzaam bij een bedrijf in de procesindustrie, bijvoorbeeld binnen de farmaceutische, chemische of voedingsmiddelenindustrie. Naast de benodigde kennis van de machines, dient een operator ook het algehele proces te kennen van de sector waarin hij/zij werkt. 

Veel procesoperators werken in ploegendienst, omdat veel productieprocessen 24 uur doorgaan. Dit betekent dat een operator in bijvoorbeeld in een dagdienst, ochtenddienst, middagdienst of nachtdienst werkt, door de week, maar ook in het weekend. Uiteraard staan daar een mooi aantal vrije dagen en een fijn salaris tegenover!  


Er is nog veel meer te vertellen over dit mooie vakgebied. Kort samengevat heb je als proces een verantwoordelijke, boeiende en afwisselende baan! En wie wil dat nu niet!

 

Nieuwsgierig geworden? Neem eens vrijblijvend contact met ons op via profcore@profcore.nl 

 

 

 

 

 

Maak een afspraak

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Wij staan u graag te woord!

Neem contact op
solliciteer
Heb jij 't ProfCore DNA?
Bekijk vacatures
op profcorewerkt.nl
submenu
  Maak een afspraak

  Heeft u vragen en/of opmerkingen? Wij staan u graag te woord!

  Neem contact op
  pijl

  Onze opdrachtgevers

  Wij geloven dat ieder bedrijf zou moeten richten op datgene waar ze écht goed in zijn!

  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo

  Onze opdrachtgevers

  Wij geloven dat ieder bedrijf zou moeten richten op datgene waar ze écht goed in zijn!

  pijl
  ProfCore Zuid-Limburg
  Mauritslaan 111
  6161 HT Geleen
  T +31 (0)88 478 77 78
  E profcore@profcore.nl
  ProfCore Midden-Limburg
  Copernicusstraat 11a
  6003 DE Weert
  T +31 (0)88 478 77 79
  E weert@profcore.nl
  ProfCore Noord-Limburg
  Magalhaesweg 8a
  5928 LN Venlo
  T +31 (0)88 478 77 80
  E venlo@profcore.nl
  ProfCore Zuid-Oost Brabant
  Brainpoint - Hurksestraat 29
  5652 AH Eindhoven
  T +31 (0)88 478 77 81
  E eindhoven@profcore.nl
  ProfCore NRW GmbH
  In der Steele 2
  40599 Düsseldorf
  T +49 (0) 211 74 90 38 40
  E info@profcore.de
  People to accelerate your business profcore

  © 2019 Copyright ProfCore | Disclaimer | Contact | Privacy en Cookies

  © 2019 ProfCore |