Wie is ProfCore?

ProfCore is al bijna 40 jaar regionaal toonaangevend als personele dienstverlener voor de procesindustrie en logistiek. Met onze diensten op het vlak van outsourcing en detachering helpen we opdrachtgevers vooruit op de manier die voor hén de meeste (meer)waarde creëert.

Familiebedrijf
Als familiebedrijf staat bij ons de mens centraal: opdrachtgevers en medewerkers, zowel in het werkveld als onze backoffice. Medewerkers geven we zekerheid en goede loopbaanperspectieven. Opdrachtgevers profiteren elk op unieke wijze van onze dienstverlening

Dienstverlening
ProfCore Detachering biedt opdrachtgevers personele flexibiliteit door het detacheren van gekwalificeerde specialisten. ProfCore Outsourcing creëert meerwaarde op het gebied van kwaliteit, productiviteit en veiligheid door het optimaliseren van processen en volledige ontzorging op personeelsgebied.

Werkgebied
ProfCore is actief in heel Limburg en Zuidoost Brabant. Met vier vestigingen, in Geleen (hoofdkantoor), Brightlands Chemelot Campus (Geleen), Weert en  Venlo, bevinden we ons altijd dicht bij onze opdrachtgevers en onze medewerkers.

Onze mensen
Gekwalificeerd, continu in ontwikkeling, een hoog veiligheidsbesef en flexibel: onze specialisten in de procesindustrie en logistiek zijn op-en-top professionals. Zo ondersteunen we ondernemingen in de chemie, food, maakindustrie en logistiek bij het bereiken van hun doelstellingen.
Ofwel: We accelerate your business.

Wil jij veranderingen voorblijven?

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de industrie?
Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief én ontvang ons gratis magazine! 
Zo blijf jij veranderingen voor!

Dáárom ProfCore 

 40 jaar 


Dé kennispartner in de
procesindustrie en logistiek

24/7/365 Omdat uw business nooit stilstaat,
staan wij 24/7 voor u klaar

Maatschappelijk betrokken


Wij investeren in opleiding, de arbeidsmarkt en technologische innovaties