Onze kantoorvacatures

ProfCore is al meer dan 35 jaar regionaal toonaangevend als personele dienstverlener voor de procesindustrie en logistiek. Met onze diensten op het vlak van outsourcing en detachering helpen we opdrachtgevers vooruit op de manier die voor hén de meeste meerwaarde creëert. ProfCore is een ambitieuze, toekomstgerichte organisatie, waarin de medewerkers centraal staan.

ProfCore kent een informele en plezierige bedrijfscultuur en je krijgt volop mogelijkheden je door te ontwikkelen binnen jouw vakgebied. Ook wordt serieus werk gemaakt van jouw vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en tevredenheid én kun je onder andere met korting sporten en je aansluiten bij onze personeelsvereniging die voor jou (en je gezin) veel activiteiten organiseert. 

Graag brengen wij onderstaande vacature onder je aandacht.

Medewerker Salarisadministratie
Standplaats: Geleen

Wij zijn per direct voor ons financieel team op zoek naar een Medewerker Salarisadministratie.
De afdeling Salarisadministratie telt 3 salarisadministrateurs en 1 teamleider. In jouw rol ben je verantwoordelijk voor:

 • operationele verwerking van (complexere)loonadministraties;
 • borging van een kwalitatief goede output van de afdeling;
 • initiëren en implementeren van ideeën over de verbetering en verdere automatisering van de administratieve processen;
 • inhoudelijke adviseur voor collega’s bij ad-hoc vragen en calamiteiten.

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging die jou afwisseling en uitdaging biedt? Lees dan hier verder.
  We zien je sollicitatie graag vóór 25 januari tegemoet via solliciteren@profcore.nl


  HR-Adviseur

  Voor ons HR-Team zijn wij per direct op zoek naar een HR-adviseur. In deze functie  kom je te werken in een team bestaande uit een HR Manager en
  2 collega HR adviseurs.

  Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de Project Managers en je werkt nauw samen met operationeel management binnen de Business Unit(s) waarvoor je verantwoordelijk bent. Hen ondersteun je en geef je gevraagd en ongevraagd advies bij de ontwikkeling en uitvoering van het HR beleid en de dagelijkse HR activiteiten. Naast de gebruikelijke allround HR-werkzaamheden liggen je speerpunten op het gebied van ziekteverzuimbeleid, arbeidsjuridische zaken en opleidingen. Je bent aanspreekpunt voor externe (HR-gerelateerde) partijen, signaleert knelpunten en werkt samen met je collega’s aan de verdere ontwikkeling van het HR-beleid binnen ProfCore. 

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging die jou afwisseling en uitdaging biedt? Lees dan hier verder.
  We zien je sollicitatie graag vóór 30 januari tegemoet via solliciteren@profcore.nl