Process Specialists

Met het detacheren van onze professionals in de procesindustrie en logistiek, geven wij een passend antwoord op uw capaciteits- en flexibiliteitsuitdagingen en opleidingsvraagstukken. Wij putten uit een pool aan ervaren vakkrachten. Daardoor vinden we voor u de medewerker die het best binnen uw organisatie en bedrijfscultuur past. 

Onze professionals nemen veel kennis, ervaring en hoog veiligheidsbewustzijn met zich mee. 'Zekerheid door vooruitgang' is onze missie, en dus investeren wij in vaste dienstverbanden, opleiding en ontwikkeling en vitaliteit van onze medewerkers. Want alleen zo blijven wij veranderingen voor én kunnen we de verwachtingen van opdrachtgevers overtreffen: onze voornaamste ambitie. Tevens ontzorgen wij onze opdrachtgevers op het gebied van personele aspecten zoals verzuim. Elke medewerker is gekoppeld met een ProfCore Project Manager, de linking pin tussen opdrachtgevers, ProfCore en haar medewerkers.

Detachering verschaft u de personele flexibiliteit die nodig is om mee te bewegen op de golven van de markt. 
Niet voor niets zijn er bedrijven die exclusief gebruikmaken van de processpecialisten en logistieke specialisten van ProfCore.


Waarom ProfCore?

Personele flexibiliteit


Gekwalificeerde vakkrachten
(Operators A,B,C)


Opleiding en ontwikkeling  
door ProfCore


Ontzorging op personele aspecten
zoals verzuim 


Ontzorging personele aspecten

Het overtreffen van de verwachtingen van onze opdrachtgevers, dat is ons streven. Niet alleen door het leveren van goed opgeleid en gekwalificeerd vakpersoneel, echter ook door het verschil te maken op het gebied van loopbaanontwikkeling en ontzorging op aspecten zoals verzuim.

Met dit in gedachten is elke medewerker binnen ProfCore gekoppeld aan een ProfCore Project Manager. Onze Project Managers zijn verantwoordelijk voor het vinden van de juiste ProfCore medewerker(s) voor onze opdrachtgevers, houden zich bezig met de loopbaanontwikkeling van onze medewerkers én zijn het eerste aanspreekpunt ten aanzien van bijvoorbeeld verzuim.  Zowel voor medewerkers als opdrachtgevers.

Tevens zijn zij nauw betrokken bij de
dagelijkse personeelsplanning en hebben zij zeer regelmatige contact met opdrachtgevers en medewerkers. Met als doel opdrachtgevers direct te ontlasten én om ervoor te zorgen dat onze medewerkers in alle tijden terecht kunnen bij een vast aanspreekpunt binnen ProfCore.   


Onze partners

Onze opdrachtgevers zijn toonaangevende bedrijven in de procesindustrie en logistiek, die een beroep doen op de expertise van onze individuele processpecialisten, maar ook op de kennis die is geborgd in onze organisatie. Zo ondersteunen we ondernemingen in de chemie, food, maakindustrie en logistiek bij het bereiken van hun doelstellingen. Lees hier wat onze opdrachtgevers vertellen over onze samenwerking!

undefined

Lees meer

Als we volgende week zouden opschalen, hoef ik maar met
ProfCore te bellen en kunnen zij
ons in no-time van ‘plug-and-play’-medewerkers voorzien. 

Lees meer
            Harald Engelen, Perfetti van Melle


Wil jij veranderingen voorblijven?

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de industrie?
Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief én ontvang ons gratis magazine! 
Zo blijf jij veranderingen voor!

Laatste nieuws

undefined