ProfCore - nieuws - logistiekeopleiding

Bedankt voor uw aanmelding!

U zult vanaf heden onze nieuwsbrief ontvangen.

Profcore
Telefoon+31 (0)88 478 77 77
Slide background

ProfCore breidt opleidingen in logistiek voor medewerkers verder uit.

Met breder aanbod vakopleidingen inspelen op automatisering ‘slimme’ fabrieken.

 

ProfCore breidt in 2019 het aantal opleidingen voor haar logistieke medewerkers verder uit. Een strategische keuze nu de economie groeit, de krapte op de arbeidsmarkt toeneemt en technologie de logistieke branche in een stroomversnelling brengt. ProfCore anticipeert hiermee op de automatisering van ‘slimme’ fabrieken met als doel productie- en logistieke processen voor haar opdrachtgevers te optimaliseren.

ProfCore is specialist in het compleet ontzorgen van een bedrijf door met eigen personeel een deel van de logistiek of productielijn over te nemen, inclusief aansturing, toezicht, eindverantwoordelijkheid en juridische risico’s. Nu de behoefte aan totale ontzorging en daarmee aan teamleiders met een ander kennisniveau groeit, gaat ProfCore haar vakmensen verder in deze richting opleiden. Daarmee anticipeert ze op de groeiende behoefte van haar opdrachtgevers en eigen personeel. Medewerkers opleiden en doorgroeimogelijkheden bieden, is een belangrijke pijler van ProfCore.

 

Investeren in mensen
De markt vraagt medewerkers met toegevoegde waarde, weet HR-manager René van Oijen van ProfCore. “Wij versterken de waarde van een bedrijf met onze kwalitatief goede en geschoolde medewerkers. Wij vinden medewerkersontwikkeling van strategisch belang. Daarom bieden wij ook starters en zij-instromers een boeiende baan met zekerheid en de kans om zich verder te ontwikkelen. Zo nemen we graag ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het is een bewuste keuze van ProfCore om te investeren in mensen, het grootse kapitaal van een bedrijf.”

 

Gouden greep
Een gouden greep, vindt ook strategisch opleidingspartner Erwin Dietzenbacher die met zijn bedrijf Technicom de opleidingen verzorgt. “De sector logistiek groeit enorm en logistiek zit in alle processtappen van de industrie: het in- en uitgaan van goederen, voorraadbeheer, werken en bevoorrading aan de lijn, noem maar op.” Naast inzetbaarheid en verdieping, zoomt de opleiding in op specifiek werk in het industriële proces waar de persoon werkt. Na de opleiding ontvangen de ProfCore-medewerkers een erkend diploma.

 

 Doorgroeien en ontwikkelen
“Het is een fantastische ontwikkeling dat we onze medewerkers zowel in de procesindustrie als in de logistiek nu op verschillende niveaus verder kunnen opleiden”, vindt Maarten Antonides, HR-adviseur bij ProfCore. “Hiermee kunnen we beter inspelen op de vraag van opdrachtgevers. Tevens helpen wij onze medewerkers verder en bieden wij de mogelijkheid om intern door te groeien.” Hij ziet dat de animo voor opleidingen stijgt en medewerkers steeds meer de verantwoordelijkheid voor hun eigen toekomst nemen. Zo versterkt ProfCore haar eigen organisatie en daarmee automatisch ook die van de opdrachtgevers.

“We tillen onze dienstverlening hiermee naar een hoger level en spelen bovendien alert in op wat de technische ontwikkelingen in de industrie vragen van een specialistische dienstverlening als de onze”, ziet Van Oijen. “We nemen een productielijn of de logistiek over van een bedrijf met goed opgeleide medewerkers en teamleiders. De kwaliteit en kwantiteit zijn gegarandeerd en vaak zien we dat processen hierdoor ook efficiënter verlopen. Op deze manier kunnen onze opdrachtgevers beter focussen op hun eigen core business.”


ProfCore heeft ruim 650 medewerkers in dienst die als procesoperator, logistiek vakman of teamleider aan de slag gaan bij haar opdrachtgevers.

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Kom kennis maken

Neem contact op met een van onze recruiters

Neem contact op
solliciteer
Heb jij 't ProfCore DNA?
Bekijk vacatures
op profcorewerkt.nl
submenu
  Kom kennis maken

  Neem contact op met een van onze recruiters

  Neem contact op
  pijl

  Onze opdrachtgevers

  Wij geloven dat ieder bedrijf zou moeten richten op datgene waar ze écht goed in zijn!

  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo

  Onze opdrachtgevers

  Wij geloven dat ieder bedrijf zou moeten richten op datgene waar ze écht goed in zijn!

  pijl
  ProfCore Zuid-Limburg
  Mauritslaan 111
  6161 HT Geleen
  T +31 (0)88 478 77 78
  E profcore@profcore.nl
  ProfCore Midden-Limburg
  Copernicusstraat 11a
  6003 DE Weert
  T +31 (0)88 478 77 79
  E weert@profcore.nl
  ProfCore Noord-Limburg
  Magalhaesweg 8a
  5928 LN Venlo
  T +31 (0)88 478 77 80
  E venlo@profcore.nl
  ProfCore Zuid-Oost Brabant
  Brainpoint - Hurksestraat 29
  5652 AH Eindhoven
  T +31 (0)88 478 77 81
  E eindhoven@profcore.nl
  ProfCore NRW GmbH
  In der Steele 2
  40599 Düsseldorf
  T +49 (0) 211 74 90 38 40
  E info@profcore.de
  People to accelerate your business profcore

  © 2019 Copyright ProfCore | Disclaimer | Contact | Privacy en Cookies

  © 2019 ProfCore |