ProfCore - nieuws - haan-industrial-group-overgenomen-door-koobra-invest

Bedankt voor uw aanmelding!

U zult vanaf heden onze nieuwsbrief ontvangen.

Profcore
Telefoon+31 (0)88 478 77 77
Slide background

HAAN Industrial Group overgenomen door Koobra Invest

Op de eerste werkdag van 2018 ondertekenden twee familiebedrijven een overdrachtsovereenkomst, waarbij HAAN Industrial Group BV in handen is gekomen van de investeringsmaatschappij Koobra Invest BV.

Met de acquisitie van HAAN, technisch dienstverlener in projecten én support, verruimt Koobra Invest het aanbod voor industriële en logistieke klanten.

 

HAAN Industrial Group biedt, naast inzet van technisch specialisten op het gebied van maintenance, jarenlange ervaring in eigen (maatwerk) productie van staalconstructies, piping en material handling systems vanuit de bedrijfslocatie in Meerssen, Zuid-Limburg.

 

Philippe Hardy, voormalig directeur en eigenaar van HAAN, besloot het bedrijf te verkopen:

 

Ik was op zoek naar continuïteit voor mijn bedrijf en wilde het aan een betrouwbare en gedegen partner overdragen. Bij de familie Braun vond ik dezelfde betrokkenheid en professionaliteit die ik binnen mijn bedrijf altijd voorop gesteld heb.”

 

Koobra Invest is het familiebedrijf achter onder andere ProfCore Group, de projectorganisatie die industriële klanten ontzorgt middels de inzet van projectteams en outsourcing van (deel)processen. Giel Braun, eigenaar Koobra Invest: “HAAN Industrial Group is een prachtig bedrijf met een goede naam en veel kennis en kunde onder de betrokken medewerkers. De activiteiten van HAAN passen naadloos bij de visie van Koobra Invest omtrent outsourcing en maatwerk. Daarnaast past de cultuur van het familiebedrijf HAAN zeer goed bij de cultuur van ons familiebedrijf.”

 

HAAN Industrial Group zal autonoom opereren naast ProfCore Group. De directie van HAAN komt in handen van Mart Braun. Mart is 30 jaar en heeft na het afronden van zijn studie aan de Universiteit van Tilburg internationale managementervaring opgedaan bij diverse bedrijven. Met de aanstelling van Mart treedt de tweede generatie Braun toe tot het familiebedrijf Koobra Invest: “Ik kijk ernaar uit om samen te werken met de ruim 100 medewerkers die HAAN telt. We gaan samen zorgen voor een duurzame en succesvolle bedrijfsvoering, waarbij we het familiaire karakter nooit uit het oog zullen verliezen.”

 


Van links naar rechts: Giel Braun, Mart Braun, Milan Hardy en Philippe Hardy

 

 

 

Over HAAN Industrial Group BV

HAAN Industrial Group BV bestaat uit HAAN Industrial Projects en HAAN Industrial People. Technische projecten en support onder één dak. HAAN Industrial Projects is de technische specialist op het gebied van turn-key projecten. Hierbij gaat het vooral om de onderdelen engineering, bouw, montage, inbedrijfstelling en het onderhoud van projecten waarbij het draait om staalconstructies, piping en material handling systems. HAAN Industrial People levert vakbekwaam technisch personeel dat een verlengstuk is voor uw organisatie.

 

Over Koobra Invest BV

Koobra Invest BV is het familiebedrijf achter onder andere ProfCore Group en sinds januari 2018 ook HAAN Industrial Group. Een solide familiebedrijf, waar mensen het verschil maken.

 

De bedrijven van Koobra Invest zijn in staat om een tijdelijke piek of permanente behoefte naar specialisme voor uw productie, logistiek of machineonderhoud op te vangen; van turn-key projecten tot complete outsourcing van activiteiten.

 

Op dit moment hebben ProfCore Group en HAAN Industrial Group ruim 750 vakmensen in dienst die aan het werk zijn bij opdrachtgevers in de productie, logistiek en industrie. Deze vakmensen zijn actief in Zuid-Nederland en NordRhein Westfalen, Duitsland.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Kom kennis maken

Neem contact op met een van onze recruiters

Neem contact op
solliciteer
Heb jij 't ProfCore DNA?
Bekijk vacatures
op profcorewerkt.nl
submenu
  Kom kennis maken

  Neem contact op met een van onze recruiters

  Neem contact op
  pijl

  Onze opdrachtgevers

  Wij geloven dat ieder bedrijf zou moeten richten op datgene waar ze écht goed in zijn!

  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo
  • logo

  Onze opdrachtgevers

  Wij geloven dat ieder bedrijf zou moeten richten op datgene waar ze écht goed in zijn!

  pijl
  ProfCore Zuid-Limburg
  Mauritslaan 111
  6161 HT Geleen
  T +31 (0)88 478 77 78
  E profcore@profcore.nl
  ProfCore Midden-Limburg
  Copernicusstraat 11a
  6003 DE Weert
  T +31 (0)88 478 77 79
  E weert@profcore.nl
  ProfCore Noord-Limburg
  Magalhaesweg 8a
  5928 LN Venlo
  T +31 (0)88 478 77 80
  E venlo@profcore.nl
  ProfCore Zuid-Oost Brabant
  Brainpoint - Hurksestraat 29
  5652 AH Eindhoven
  T +31 (0)88 478 77 81
  E eindhoven@profcore.nl
  ProfCore NRW GmbH
  In der Steele 2
  40599 Düsseldorf
  T +49 (0) 211 74 90 38 40
  E info@profcore.de
  People to accelerate your business profcore

  © 2019 Copyright ProfCore | Disclaimer | Contact | Privacy en Cookies

  © 2019 ProfCore |