Vaste productiekosten flexibel maken?

Outsourcing

VOM07115 1080

Wat outsourcing is, is in de basis natuurlijk al bekend. Zeer waarschijnlijk belegt u al secundaire processen buiten de deur, zoals IT-diensten, schoonmaak of beveiliging. Organisaties besteden echter in toenemende mate óók hun productie- en logistieke processen uit. Outsourcing maakt steeds meer deel uit van een weloverwogen bedrijfsstrategie. 

Het uitbesteden van activiteiten die niet tot uw kernproces behoren, biedt een antwoord op uitdagingen en ontwikkelingen in de veranderende (arbeids)markt. Door strategisch te outsourcen, kunnen organisaties floreren. U krijgt meer focus op datgene waarin u uitblinkt. Uw bedrijfsvoering wordt efficiënter en flexibeler, vaste kosten verschuiven naar variabele kosten en uw performance wordt hoger. 

De voordelen en uitdagingen van Outsourcing?

Uw corebusiness is voor u het allerbelangrijkste. Die zorgt voor onderscheidend vermogen, het succes en de toekomst van uw onderneming. Het is vanzelfsprekend dat u daarin investeert. Toch is het onvermijdelijk dat ook niet-kernactiviteiten om aandacht, inzet en investering vragen. Deze activiteiten zijn tenslotte onmisbaar in uw productieproces. Ze zorgen ervoor dat uw corebusiness kan bestaan. 

Strategisch outsourcen van activiteiten die niet tot de kernactiviteit van een bedrijf behoren, zoals product handling en interne logistiek, laat organisaties floreren. Met vele voordelen op het gebied van performance, kosten, innovatie en output. 

Benieuwd naar de voordelen én uitdagingen achter Outsourcing? 
Laat uw gegevens achter en ontvangt gratis de white paper 'TITEL'.

Prof Core 1800pixels

Excelleer in uw corebusiness

Met ProfCore Outsourcing speelt u de sterkste troef. ProfCore heeft langdurige partnerships met gerenommeerde opdrachtgevers in de chemie-, food- en maakindustrie en kan bogen op een aantal succesverhalen bij een groot aantal bedrijven. 

Benieuwd hoe wij úw organisatie vooruit kunnen helpen of interesse om deel te nemen aan een focusgroepbijeenkomst over Outsourcing? Wij komen graag met u in contact.

Maak vrijblijvend een afspraak