People to accelerate your business

Werken bij ProfCore

ProfCore is een sterk groeiend bedrijf en werkt voor grote bedrijven in onder andere de proces- of productie-industrie in Limburg, Brabant, Gelderland en Duitsland. De medewerkers van ProfCore werken als procesoperator, logistieke vakman, heftruckchauffeurs etc. Onze inzet wordt door tal van opdrachtgevers als zeer positief ervaren.

Onze procesoperators en logistieke vakmensen zijn veel meer dan het visitekaartje van ProfCore. Wat de ProfCore medewerkers delen is een professionele mentaliteit. Ze passen zich aan, zijn leergierig, willen zich graag onderscheiden en beschikken over een ongekende gedrevenheid. Daarmee weten ze zichzelf in snel tempo één te maken met onze opdrachtgevers. Onze medewerkers betekenen veel voor ons. We vragen veel van ze, maar geven er daarom ook veel voor terug zoals opleidingen, een eigen ondernemings-cao en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil jij jezelf onderscheiden bij onze opdrachtgevers als procesoperator, logistieke vakman of heftruckchauffeur, neem dan contact met ons op en beoordeel zelf of deze benadering ook bij jou past!

Of bekijk ons actuele vacature aanbod op ProfCoreWerkt.nl. Klik hier