People to accelerate your business

DSM Fibre Intermediates B.V.

‘ProfCore levert ervaren medewerkers die beschikken over de juiste opleiding’

DSM Fibre Intermediates Europe (DFI Europe), actief binnen de zware procesindustrie, is marktleider op het gebied van Caprolactam en Acrylonitrile. Beiden worden op de Chemelot site geproduceerd in geavanceerde productieprocessen. Daarnaast is DFI Europe ook een belangrijke leverancier van onder andere hogedruk stoom. Op wereldschaal worden de producten verhandeld, die onder andere toepasbaar zijn in nylon, speelgoed en auto-onderdelen.

Momenteel werken er ruim 400 medewerkers binnen DFI Europe, waarvan 40 ProfCore medewerkers als procesoperator en/of logistieke operator. De logistieke verlading is een belangrijk onderdeel van het hele proces.

Om ademruimte te creëren binnen de productieploegen, is het op- en afschakelen van medewerkers belangrijk. ProfCore biedt deze mogelijkheid, door de inzet van haar medewerkers, die tóch de zekerheid hebben van een vast contract. Wij maken hierdoor langdurig gebruik van dezelfde ProfCore medewerkers.

Tevens vragen wij ervaren procesoperators en logistieke operators, die over een opleiding en de basiskennis van Vapro B beschikken. ProfCore investeert in de Vapro opleiding voor haar medewerkers en dit staat voor kwaliteit.

ProfCore is voor ons geen gewone leverancier, maar een samenwerkingspartner, waar wij langdurig op kunnen bouwen.

DSM Fibre Intermediates B.V
Yvar van den Winkel | Site Director

« vorige pagina